keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Fitness # TAVOITE # having fun

Sinun Tavoitteesi?? ... Jokaisella on omat tavoitteensa, toisella se on perhe, yhdellä ansaita paljon rahaa, matkustelu..toisella jokin tietty työ jossa menestyy, jne. On tärkeää asettaa itsellensä tavoitteita. Tavoitteet luo pohjan sille, mitä me teemme elämässämme päivittäin. Merkityksen valinnoillemme.   


Mikä saa Sinut jaksamaan päivästä toiseen? Antaa Sinulle voimaa voittaa pelkosi? Tuo Sinulle rohkeutta ja luottoa itseesi? Ruoskii eteenpäin silloin kun elämä lyö vasten kasvoja? Mikä jarruttelee sinua kun draivi nousee aivan mahdottomaksi etkä osaa pysähtyä? Tässä palaamme jälleen alkuun; TAVOITE! :)

Kun  ei tee mieli syödä tms. pamahtaa välittömästi päähäni ajatus siitä että miten se vaikuttaa tavoitteeseeni joka on ensi syksy??? JOs en pärjääkään, muistanko lavalla juurikin sen kerran kun jätin syömättä kaiken mitä piti, tai kun en osannut levätä tarpeeksi?? todennäköisesti muistaisin enkä kestäisi sitä tunnetta.. Joten siksi, teen niinkuin teen, siksi otan hetken ajatusta ennen valintaani.

Asiasta kolmanteen, eli kuulumisiin muuten;  kävin pitkästä,piiiiitkästä aikaa viime pe iltana hieman pitämässä hauskaa ystäväni Elizan kanssa. Oli aivan mahtavaa rentoutua ja tuulettua rankan kesän, ja välilevynpullistumien kuntoutuksen jälkeen. Menin ystäväni luo jossa hän jälleen kokkasi gourmee safkaa ja nautimme viiniä. Hauskaa piisasi ja löysin myös uusia kavereita ;)
 
Maanantaina sain rakkaan ystäväni Mikkelistä luokseni. Suvin kanssa on aina niin helppo olla <3 tänää hän lähti takaisin ja ikävä jäi. Käytiin suvin kanssa ettimässä pikkujoulu taminetta ja samalla innostuin kokeilemaan jos jonkin moisia rintsikoita ;) Tässä yhdet vaihtoehdoista :
 
 

Hieman jo huvittaa nämä itse peilin kautta otetut kuvat mutta yritän parantaa asian laitaa :)

Muistakaa asettaa itsellenne tavoitteita..kaikkien tavoitteiden ei tarvitse olla suuria, ja monet pienet tavoitteet vievät kohti isointa H-hetkeä. Aseta välitavoitteita, niiden täyttyminen realisoi myös sitä että olet kohti jotain suurempaa ;) Hehe, vähän niinkuin mulla nää implantit! Ei mene päivääkään etteikö ne saisi hymyä naamalleni, olen niin tyytyväinen niihin ja onnellinen että se oli mahdollista nyt toteuttaa!  Kannattaa käydä tsekkaamassa Janne Jyrängin klinikan sivut:

 
 
Best regards; Ruusu
 
PS. KOHTA PÄÄSEE TAAS TREENAAA, JEEE <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti