tiistai 15. lokakuuta 2013

HYPOXI tarjous :)

Hei

Otsikon mukaisesti tämän kertainen kirjoitukseni sisältää tietoa sekä omia kokemuksiani HYPOXIsta! Hypoxista on moni kuullu mm. jutta ja puolenvuoden superdieetit sarjasta, tässä omia kokemuksia varustettuna UPEALLA TARJOUKSELLA, KÄYTTÄKÄÄ HYÖDYKSENNE!! :)



HYPOXI® on patentoitu menetelmä, jonka on osoitettu kohdistavan suurin osa rasvanpoltosta tiettyihin kehonosiin. Menetelmällä saavutetaan kolme kertaa suurempi ympärysmitan pieneneminen verrattuna tavanomaisen liikunnan ja ruokavalion yhdistelmällä saavutettaviin tuloksiin saman ajanjakson aikana.

HUOM!!! HYPOXIlla voidaan tehdä myös tehokas palautumisharjoitus. Harjoitus palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Yhdistelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainoittaa hermoston toimintaa (sympaattisen ja parasympaattisen). Tämän ansiosta palautuminen on tehokkaampaa kuin perinteisin keinoin. Nopean palautumisen ansiosta treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee.  (Tämä täydellinen esim. jalkatreenin päälle, nopeutti huomattavasti palautumista!) :D

Itse olen käynyt Flamingossa sijaitsevassa HYPOXI studiossa. Tilat ovat seesteiset ja kauniit, työntekijät ystävällisiä ja ovat läsnä koko hoidon ajan. Ensin varasin konsultaatio ajan, jossa terveydentilani tarkastettiin(soveltuvuus Hypoxiin) sekä sain ilmaisen laitekokeilun.

* Hoito alkaa 20min (konsultaatiossa 10min) pituisella hoidolla ”Ihopuvussa” . Puvusta imetään ilmatiivis paketti jonka jälkeen on 400 kuplaa hierovat kroppaa vuorotellen yli-ja alipaineella. Niitä hyödyntäen puku aktivoi pintaverenkiertoa sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Eli laittaa siis nesteet kiertoon, toimii selluliittiin!! ;) 


*Seuraavaksi hypätäänkin sitten fillariin; joko pystypyörään tai makuupyörään!  Päälle puetaan ”lannevyö” joka sulkee fillarin niin että pyörän sisällä vaihtelee yli- ja alipaine samalla kun polkee kevyesti, matalalla sykkeellä. Alipaine- eli vakuumihoito stimuloi verenkiertoa iho- ja rasvakudoksiin ja parantaa hapen ja ravinteiden kulkeutumista kudoksiin. Ylipainehoito taas edesauttaa veren ja nesteiden palautumista rasvakudoksesta ja stimuloi lymfakiertoa. Matalasykkeinen liikunta auttaa lihaksia polttamaan ongelma-alueilta vapautuvaa rasvaa. TOISIN SANOEN; RASVA PALAA JA SENTTEJÄ LÄHTEE  ;) Fillari treeni kohdentuu alakroppaan joten sopii erityisesti ihmiselle joka haluaa muokata alavatsaa, pakaroita sekä reisiä :)



* Keskivartalon muokkaukseen käytetää juoksumattoa. Päälle puetaan puku, jossa vyötärön alueella ilmakuplia. Puvun ilmakuplat kohdistavat kehon ongelma-alueille vuoroin yli- ja alipainetta. Sen jälkeen aloitetaan vaihtelevasykkeinen rasvanpolttotreeni. Tämä yhdistelmä POISTAA TEHOKKAASTI RASVAA vatsanseudulta ja lantiosta. Sopii niin miehille kuin naisille :)



Makuupyörästä minulla ei ole onnistunutta kuvaa, joten teidän käytävä itse se tsekkaamassa ;) HOitojakso kestää 4 vkoa, sis. 12 hoitoa eli siis 3 hoitoa/vko. Itselläni hoitojakso päättyi viime perjantaina ja olin kyl tosi tyytyväinen tuloksiin! Massalla ollaan joten rasvaakin löytyy kohtalaisen hyvin :D Hehe mutta tulokset puhuvat puolestaan;   painoa ei pudonnut kuin vähän päälle kg mutta pääasia et senttejä hävis ;)  
Vatsan ja vyötärön alueelta yht. 7cm, lantiolta jopa 6cm(siinä eniten rasvaa olikin), pakaroilta 2cm, jaloista 2cm!!! Olin todellakin tyytyväinen!!  :D Kun ensi vuonna pääsen kisadieetille tulen käyttämään  HYPOXIa hyödykseni niin palautumisen kuin rasvanpolton suhteen!!

Yhteistyökumppanini Flamingon HYPOXI studio haluaa jakaa kauttani teille tarjouksen: ELi kun varaat itsellesi maksutonta konsultaatiota(sis. laitekokeilun), kerro koodisana ”RUUSU”, jolloin saat treenata 5 vkoa 4:n hinnalla!! Tarjous on voimassa 25.10 asti! Tarjous on arvokas ja luonnollisesti lisää upeita tuloksia!  :)

Sähköpostia flamingon hypoxiin voit laittaa:  flamingo@hypoxi.fi tai soita 040 1917080!  Lisätietoja löydät sivuilta: http://hypoxi.fi/studio_vantaa.php

Käyttäkäähän tarjous hyödyksenne kun viel ehditte ;)

-Ruusu

1 kommentti: